Η Μαρία Ηλιάκη είναι πραγματικά ξετρελαμένη με την κορούλα της και φροντίζει να την ψυχαγωγεί και να της μεταδίδει όμορφα vibes. Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο και πλημμύρισε με χαρά την παρουσιάστρια και τον Στέλιο Μανουσάκη.

Μέσα από το instagram η tv hostess του Mega μοιράστηκε μια σειρά από videos όπου παίζει με την μικρούλα. Κρατώντας ντέφι και μαρακές χορεύει ρυθμικά “Αυτό το μάμπο το μπραζιλέρο”, αλλά η κόρη της ασυγκίνητη. «Πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανεκτίμητης αξίας. Συναισθήματα που μας δένουν ακόμη περισσότερο με την Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ πως μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά», είχε αναφέρει ο Στέλιος Μανουσάκη για τον ερχομό της κορούλας τους.

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ πριν λίγο διάστημα είχε κοινοποιήσει αδημοσίευτες εικόνες από το μαιευτήριο και είχε εκφράσει τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει.

Η ζωή της πλέον είναι διαφορετική, και η κόρη της είναι πρωταγωνίστρια. Το παιχνίδι, η φροντίδα και η συνεχής ενασχόληση μαζί της είναι πράγματα που κυριαρχούν στην καθημερινότητά της και κατά καιρούς μας δίνει μια γεύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ