Ένα υπέροχο βίντεο μοιράστηκε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram. Η παρουσιάστρια έχοντας στην αγκαλιά της, την κορούλα της, Κατερίνα, της έκανε ερωτήσεις και η μικρούλα της απαντούσε με τις δικές της λεξούλες. «Κατερίνα πώς σε λένε; Πού δουλεύεις; Πόσα παίρνεις; Και τα ρέστα;», ήταν κάποιες από τις χαριτωμένες ερωτήσεις της Μαρίας στην κορούλα της, 1.5 έτους. Όσο για τις απαντήσεις της, όπως θα διαπιστώσετε, ήταν απολαυστικές!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της μαιευτήρας και γυναικολόγος Στέλιος Μανουσάκης μαζί με την κορούλα τους, Κατερίνα, ζουν πλέον μόνιμα στην Αθήνα. Μέχρι πρότινος είχαν ως βάση τους τη Ζυρίχη και η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεφε στη χώρα μας, για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, πρόσφατα μετακόμισαν σε νέο σπίτι. «Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού.», ανέφερε η παρουσιάστρια σε story της στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ