Μία τρυφερή φωτογραφία με την 10 μηνών μπέμπα της, Κατερίνα ανάρτησε η Μαρία Ηλιάκη και ενθουσίασε τους followers της στο Instagram. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατάει το χεράκι της μπέμπας της. «Το κορίτσι μου», έγραψε η Μαρία.

Μαρία Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη: Η εμπειρία της μητρότητας

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της μητρότητας: «Σε εκείνη τη συνέντευξη στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την μητρότητα. «Οι πρώτοι 5 μήνες με το παιδί ήταν πολύ δύσκολοι, γιατί δεν κοιμόταν, έκλαιγε. Υπήρχαν δύο βράδια συγκεκριμένα, δεν θα τα ξεχάσω. Δεν σταματούσε να κλαίει πέντε ώρες. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί! Την έχω ταΐσει, την έχω θηλάσει, είναι ζεστά».

Και είχε προσθέσει: «Με την μικρή μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο μαζί της, υπάρχουν ώρες και μέσα στη μέρα που θέλω να μείνω και λίγο μόνη μου και μην το παρεξηγήσετε αυτό…».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην απουσία της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή. «Έχουν περάσει πολλά από το μυαλό σκεπτόμενη τη μαμά μου. Το βασικό είναι ότι μου λείπει και θα ήθελα να είναι εκεί, ειδικά στο μαιευτήριο, τις πρώτες ώρες που γεννήθηκε η μικρή. Μου λείπει η μαμά μου και ήθελα να είναι εκεί. Τις πρώτες ώρες στο μαιευτήριο σκεφτόμουν τη μαμά μου. Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή αλλά επειδή όταν το σκέφτομαι αυτό μου δημιουργεί τεράστιο άγχος, βάζω τα κλάματα και δεν θέλω να είμαι έτσι, το κρύβω καλά», δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ