Η Μαρία Ηλιάκη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μοιράστηκε την είδηση της εγκυμοσύνης της μέσω Instagram, ξαφνιάζοντας πολλούς ευχάριστα και χαροποιώντας πλήθος κόσμου. Σήμερα, λοιπόν, θέλησε να μιλήσει μέσω insta stories γι’ αυτό και να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τις ευχές.

«Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη. Δηλαδή δεν πρόκειται να σας μιλάω συνέχεια γι’ αυτό, γιατί ξέρω ότι είναι κουραστικό. Δεν θα το κάνω. 

Όμως θέλω να σταθώ σε αρκετά μηνύματα που έχω λάβει από προχθές και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, ότι είστε 35plus 40 plus και προσπαθείτε να κάνετε κι εσείς ένα παιδάκι και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες! Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία… Είμαι πραγματικά οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε, είμαι πρόθυμη να απαντήσω. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Ξέρετε ότι απαντάω και με μεγάλη χαρά θα απαντήσω».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ