Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε η Μαρία Ιωαννίδου στο “Καλοκαίρι not“, καθώς σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, προχώρησε σε μια εξομολόγηση πολύς προσωπικής φύσεως.

Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και υπογράμμισε ότι «πονάει» για τη γυναίκα του Ελπίδα Νίνου.

Μαρία Ιωαννίδου

«Έπρεπε να πάει φυλακή. Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ο Πέτρος. Δεν μπορεί, κάτι θα έχει να πει. Σίγουρα ο Πέτρος που γνώρισα εγώ πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός. Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος. Από την άλλη, πρέπει να τονίζουμε και να λέμε ότι χάνουμε τον πιο σπουδαίο ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω  πολύ για τη γυναίκα του την Ελπίδα που την ξέρω προσωπικά, για τον γιο του. Πονάω γιατί λεκιάζουμε και βρωμίζουμε το θέατρο».

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι βιάστηκε από τον θείο της

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής ε δήλωσε ότι έχει κι εκείνη βρεθεί στην πολιορκία του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον θείο της: «Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Να το πω λαϊκά, μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε τώρα, αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ