Πριν από λίγες ημέρες, σε σύνδεση που είχε με την εκπομπή Πρωινό, η επιχειρηματίας Μαρία Καλάβρια, αποκάλυψε τον πολύ πρόσφατο χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.  «Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Είμαστε στη δουλειά. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Γιατί στα 3 χρόνια που είμαστε μαζί είχαμε από μία κοινή φωτογραφία στα προφίλ μας. Ουδέποτε κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα», δήλωσε η Μαρία Καλάβρια.

Σε νέες όμως δηλώσεις του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρους τόνισε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να είναι ξανά μαζί με την επί χρόνια σύντροφό του. «Θα παλέψω να είμαστε ξανά μαζί» δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δε τελείωσε ακόμα η σχέση του με την Μαρία Καλαβρία

 

Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του HELLO.gr απαθανάτισε την Μαρία Καλάβρια στο Κολωνάκι, με casual διάθεση. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχοντας πιάσει τα μαλλιά της έναν αυτοσχέδιο κότσο, όπως θα δείτε η Μαρία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ