Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν μου άρεσε η μύτη μου και την άλλαξα»

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γονείς της, τη σχέση της με το άλλο φύλο, τη μητρότητα, αλλά και τις ανασφάλειές της.

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα - Ήμουν ευνουχιστική με το άλλο φύλο»
Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα – Ήμουν ευνουχιστική με το άλλο φύλο»

Η Μαρία Κωνσταντάκη είπε μεταξύ άλλων: 

«Με τους γονείς μου έχω περάσει στο στάδιο της κατανόησης, αλλά και ως προς τις δικές μου συμπεριφορές και θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. 

Είμαι δηλωμένος μαμάκας, μεγαλώνοντας αισθάνεσαι τυχερός όταν οι γονείς σου είναι καλά. Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ανταγωνιστική και πολύ ευνουχιστική και έπρεπε να το δουλέψω αυτό το κομμάτι. Γενικά δουλεύω τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλή φάση.

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα – Ήμουν ευνουχιστική με το άλλο φύλο»

Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα όμως. 

Μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης. Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια. Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα δόντια μου, η μύτη μου που την άλλαξα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ