Η Μαρία Κορινθίου µιλά στο περιοδικό Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα για το κοµβικό σηµείο της ζωής της στο οποίο βρέθηκε το καλοκαίρι, τα κιλά που έχασε και τα νεα επαγγελµατικά της σχέδια.

Είσαι μια καλλονή, μια γυναίκα με γνήσια μεσογειακή ομορφιά. Το τελευταίο διάστημα έχασες αρκετά κιλά. Ήταν κάτι που έγινε εύκολα ή δυσκολεύτηκες;

Κατ’ αρχάς, επειδή γενικά με ρωτούν τι έκανα και πολλοί μού ζητούν να τους δώσω το διατροφικό πρόγραμμά μου, θέλω να τονίσω ότι επισκέφθηκα έναν ειδικό που ήξερε τα προβλήματά μου και τον τρόπο ζωής μου και μου συνέστησε την ανάλογη διατροφή και τα αντίστοιχα συμπληρώματα. Γνώριζε ακριβώς τις δικές μου, εξατομικευμένες ανάγκες, γι’ αυτό και δεν είναι δυνατόν να μοιράζομαι τη διατροφή που υιοθέτησα. Σίγουρα ήταν σκληρή, είχα όμως πίστη και στόχο. Ήταν όλα οργανωμένα στο μυαλό μου, ήμουν πολύ πειθαρχημένη και ήξερα ότι θα χάσω τα κιλά.

Μαρία Κορινθίου: «Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα το νούμερο είπα : ”τώρα το ράβεις!”»

Αυτά τα κιλά τα είχες πάρει μέσα στην καραντίνα;

Ναι, στη δεύτερη. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι το αποφάσισα εγώ και είχα προσήλωση. Η διατροφή που έκανα ήταν πρωτεϊνούχα, ενώ είχα να ζυγιστώ από την εγκυμοσύνη μου. Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ότι είχα πάρει βάρος, μόλις είδα το νούμερο είπα «τώρα το ράβεις!» και τελείωσε η ιστορία.

Τα κιλά είναι για τους περισσότερους ένα μεγάλο θέμα. Εσύ αγχώθηκες;

Ποτέ δεν αγχωνόμουν για τα κιλά. Ξέρω ότι αυτό το θέμα απασχολεί σχεδόν όλους τους ανθρώπους, αλλά εγώ δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα. Να όμως που ήρθε η στιγμή! Τώρα είμαι στη φάση που προσέχω. Για παράδειγμα, προχθές ήθελα να φάω πίτσα. Την επομένη, όμως, έφαγα σαλάτα. Κάπως έτσι το ελέγχω πλέον. Όλα ξεκινούν από το μυαλό.

Μαρία Κορινθίου: «Ξεκίνησα συνεδρίες για τη συμπαντική ενεργειακή μέθοδο Θήτα»

Με αυτό το πιο εσωτερικό κομμάτι πώς λειτουργείς; Το τελευταίο διάστημα κάνεις αναρτήσεις πιο εσωτερικού, ψυχολογικού περιεχομένου.

Το καλοκαίρι δεν ήμουν πολύ καλά καθώς αισθανόμουν ότι άρχιζε ένα κομβικό κομμάτι της ζωής μου. Ένιωθα ότι άλλαζαν διάφορα μέσα μου. Το δούλεψα πολύ με διαλογισμό που έκανα μόνη μου με τον εαυτό μου. Έδιωξα όσα με χαλούσαν, εξισορρόπησα κάποια άλλα και αποφάσισα ενεργειακά να φέρω στη ζωή μου γαλήνη και φως. Ήταν αρκετά περίεργη εκείνη η περίοδος και, όταν αντιλήφθηκα ότι έπρεπε να κάνω περισσότερη δουλειά, ξεκίνησα συνεδρίες για τη συμπαντική ενεργειακή μέθοδο Θήτα, η οποία βασίζεται στο βιβλίο «The Secret». Σύμφωνα με αυτήν, είμαστε μοναδικές προσωπικότητες κι αυτό που μας διακρίνει από τα ζώα είναι το ότι έχουμε τη δύναμη να ελέγχουμε το νου μας. Όλοι κινούμαστε ως όντα βάσει ενστίκτου συνειδητά και υποσυνείδητα. Υπάρχει η δύναμη του υποσυνείδητου, χωρίς το οποίο δεν λειτουργεί το συνειδητό, και με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε. Κάθε μέρα, λοιπόν, πρέπει να στέλνουμε θετικές πληροφορίες στο υποσυνείδητό μας, το οποίο δουλεύει κάθε βράδυ. Επομένως, πρέπει να το τρέφουμε. Γι’ αυτό και, λίγο πριν κοιμηθούμε, καλό είναι να κάνουμε όμορφες σκέψεις, να οραματιζόμαστε αυτά που θέλουμε, αυτά που ποθούμε. Να ονειρευόμαστε φως για να είναι η ημέρα μας, ξυπνώντας, γεμάτη σημάδια και θετική ενέργεια. Είμαστε στο σύμπαν δυνατά φώτα που εκπέμπουν ενέργεια, όλοι από εκεί τρεφόμαστε. Απαι-τεί πολλή δουλειά το να μάθουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Πρέπει να προχωράμε σε φωτεινά μονο-πάτια και να έχουμε γαλήνη και αρμονία στην ψυχή μας. Όσο πιο ευγνώμονες νιώθουμε για αυτά που έχουμε τόσο πιο πολλά έρχονται. Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι.

Περισσότερα στη συνέντευξη που κυκλοφορεί στο Hello! σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ