Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για να ι να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με την αποχώρησή της από το «Πρωινό».

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία Κορινθίου δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή . Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πως να πει τα εμπορικά.

Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω , μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία».

Η Μαρία Κορινθίου στο πλατό του ΑΝΤ1
Η Μαρία Κορινθίου στο πλατό του ΑΝΤ1


«Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης.

Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει» τόνισε, ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1. «Είναι αυτό που λέμε ότι έχω πληρώσει σφάλματα μου αλλά έχω πληρώσει και πράγματα στα οποία δεν είχα καμία συμμετοχή και καμία γνώση».

Αυτές τις δηλώσεις δεν άφησε ασχολίαστες η Μαρία Κορινθίου και έτσι ως καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα στο Mega είπε:

«Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου. Κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα. Έφτασα στα όρια μου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά. Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν «Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες». Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Μαζί τους και συζήτησα και αφού αποχώρησα. Καμία σχέση με το κανάλι και με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε και τα συμβόλαια. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί να το ξαναδηλώνουμε αυτό. Για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες τους. Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δε θα είχα πρόβλημα να βγω να το πω» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ