Η Μαρία Μενούνος ανακαίνισε το σπίτι της μόνη της με μοναδική βοήθεια την πρακτική ικανότητα του πατέρα της. Η γνωστή παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής που διαμένει μόνιμα στην Αμερική αποφάσισε να ανανεώσει τον προσωπικό της χώρο που στεγάζει τον έρωτά της με τον σύζυγό της Κέβιν και μας έδειξε το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος επεσήμανε ότι είναι χαρακτηριστικό στοιχείο των Ελλήνων να κατασκευάζουν μόνοι τους ότι μπορούν προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα. Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από τις φωτογραφίες, ο χώρος της πισίνας έχει ανανεωθεί με την προσθήκη ξύλινου δαπέδου με νέες αναπαυτικές πολυθρόνες μίνιμαλ αισθητικής και ένα λευκό κιόσκι ενώ δίπλα στην πισίνα προστέθηκε και τραπεζαρία αντίστοιχων χρωματικών τόνων.

Η μεταμόρφωση της αυλής είναι εδώ! ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Η αποκάλυψη της νέας αυλής μου είναι έτοιμη! Δούλευα πάνω σε αυτό εδώ και πολύ καιρό και τελικά έγιναν όλα μαζί. Αν ξέρετε κάτι για εμάς τους Έλληνες – δεν πληρώνουμε για τίποτα που μπορούμε να κάνουμε… έτσι ο μπαμπάς μου ήταν ανένδοτος ότι θα έφτιαχνε τα όμορφα καταστρώματα στην πίσω αυλή μας – το τσάκισε!

Διάλεξα τα αγαπημένα μου έπιπλα ξεκινώντας από τις ξαπλώστρες γιατί είναι οι αγαπημένες μου!! Χωρίς μπράτσα, πολύ εύκολο στη μετακίνηση και τη χρήση.. η διπλή ξαπλώστρα έχει ακόμη και ένα μικρό δίσκο που βγαίνει για τα ποτά μας! Πήρα αυτά τα χαριτωμένα δεντράκια για διακόσμηση και οι καρέκλες πισίνας είναι ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ καρέκλες πισίνας που έχω βρει. Σίγουρα και επένδυση αλλά διαρκούν για πάντα και είναι τέλεια“, έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της δημοσίευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ