Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για τη Μαρία Μενούνος και τον σύζυγό της Κέβιν, καθώς βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά ακολουθώντας όλα τα έθιμα.

Μαριέττα Χρουσαλά και Καλομοίρα έδωσαν το παρών στη βάφτιση της καλής τους φίλης, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την ευτυχισμένη αυτή στιγμή.

Μαρία Μενούνος
Μαριέττα Χρουσαλά, Καλομοίρα, εκλεκτοί φίλοι και η νεοφώτιστη

Όπως φαίνεται, η Μαρία Μενούνος θέλησε να έχει παραδοσιακή μουσική με την Καλομοίρα να τραγουδά και την Μαριέττα με τον Λέοντα Πατίτσα να χορεύουν με την καρδιά τους.

Μαρία Μενούνος
Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας χορεύουν

Η τρυφερή μαμά δεν έχει κρύψει την ευτυχισμένη περίοδο που βιώνει, από τη στιγμή που απέκτησε την μονάκριβή της μέσω παρένθετης.

Μαρία Μενούνος
Η ευτυχία της τρυφερής μαμάς δεν κρύβεται

«Το να φέρω την κόρη μου μέσα στην ελληνική κοινότητα πρόκειται να είναι κάτι πραγματικά πολύ σημαντικό, να τις δώσω αυτές τις δυνατές ρίζες, να πηγαίνει εκκλησία και να της δώσω να καταλάβει πως είναι καλό να είσαι μέλος μιας κοινότητας», έχει πει η ίδια.

«Είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου, την Αθηνά. Πάντα ευγνώμονες στην πανέμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά σε αυτόν τον κόσμο. Σας αγαπάμε πολύ… Ο Θεός να σας ευλογεί όλους», είχε γράψει η Μαρία Μενούνος σε παλαιότερη ανάρτηση.

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ