Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «The Chase», Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η ίδια, αναφέρθηκε σε θέματα προσωπικά και σοβαρά που την έχουν επηρεάσει αρκετά, καθώς και σε γεγονότα που την έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν.

Η προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί, ήταν ένα από τα γεγονότα που την επηρέασαν πολύ και που η ίδια ανέφερε συχνά στο παρελθόν αφού την απασχολούσε ιδιαίτερα.

Μαρία Μπεκατώρου: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιο ήταν το πράγμα που έχει μετανιώσει περισσότερο, η ίδια απάντησε: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Κάπου έχασα τον έλεγχο γιατί με ρωτούσαν συνέχεια και δεν ήθελα να λέω τόσες λεπτομέρειες. Με έπνιγε αυτό, και με πίεζε και ειδικά στη φάση που έκανα την προσπάθεια. Μου γύρισε δηλαδή λίγο μπούμερανγκ η διαρκής ενασχόληση. Θα έπρεπε να είχα αναφερθεί, να είχα πει τη δοκιμασία μου, την προσπάθειά μου, για να κοιτάξω στα μάτια τις γυναίκες που έχουν περάσει αυτή τη διαδικασία και να πω «Κορίτσια πάμε! Είμαστε μαζί και θα τα καταφέρουμε». Μετά σταμάτησα να το λέω όμως γιατί έφτασα σε ένα σημείο να μου κάνουν αυτή την ερώτηση σε κάθε συνέντευξη.».

Η σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον πατέρα της

Επιπλέον, η Μαρία Μπεκατώρου, έχει αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι είναι μοναχοπαίδι και ότι η σχέση της με τους γονείς της είναι μοναδική. «Οι γονείς μου δεν ήθελαν ένα παιδί. Η μαμά μου όμως έκανε πολλές αποβολές. Γι’αυτό και ο μπαμπάς μου είχε τρελαθεί όταν γεννήθηκα. Μετά από εμένα η μαμά μου ξαναέμεινε έγκυος αλλά απέβαλε. Οπότε, κατά κάποιο τρόπο, είμαι το δώρο τους.».

Περίπου έναν χρόνο πριν, η γνωστή παρουσιάστρια έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 78 ετών. Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το πράγμα που της λείπει περισσότερο, εκείνη απάντησε: « Γενικά, μου λείπουν οι στιγμές και οι αναμνήσεις στην Κεφαλονιά. Μου λείπουν όλα. Με περίμενε να φτάσω στο σπίτι, με περίμενε στο μπαλκόνι, περίμενε να του κορνάρει ο Αντώνης και να έρθει να μας δει, να μας υποδεχτεί. Μου λείπουν οι στιγμές που μαζεύαμε μαζί τα σύκα. Καταλαβαίνεις, μου λείπουν όλα.».

Η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει για ακόμα μία φορά να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι του MEGA «The chase», με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ