Η Μαρία Σολωμού έγινε η απόλυτη ξανθιά Ελληνίδα σταρ για μια μέρα!

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις φωτογραφίες της μεταμόρφωσής της στο Instagram και εμείς θέλουμε να μάθουμε αν τραγουδάει εξίσου καλά με την τραγουδίστρια που ενέπνευσε την εμφάνισή της.

Μαρία Σολωμού: Μεταμορφώθηκε σε Άννα Βίσση για μια μέρα
Μαρία Σολωμού: Η μεταμόρφωση που μας άφησε άφωνους – Πηγή: Instagram

Η ηθοποιός που χρόνια τώρα μας εκπλήσσει με τις υποκριτικές και τις φωνητικές της ικανότητες, τα τελευταία χρόνια μας έχει κερδίσει με το ταλέντο της στην παρουσίαση και τις συμβουλές που δίνει στους θεατές της.

Σήμερα, λοιπόν, στο πλαίσιο των αποκριών, κατά τη βιντεοσκόπηση της εκπομπής της, η Μαρία Σολωμού μεταμορφώθηκε σε Άννα Βίσση και ευχαρίστησε την ομάδα της που «την βοήθησε στην πραγματοποίηση της τρέλας της».

Με την ομάδα που πραγματοποίησε την τρέλα της
Μαζί με την ομάδα που έκανε δυνατή τη μεταμόρφωση – Πηγή: Instagram

Η ηθοποιός επέλεξε ένα παγετέ σακάκι και ένα λάτεξ κόκκινο παντελόνι, look ενδεικτικό και πλέον χαρακτηριστικό της Ελληνίδας σταρ. Από την εμφάνισή της δεν έλειπε το καπέλο και τα κοσμήματα που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Άννα Βίσση, αλλά και η μπλούζα από το merch της τραγουδίστριας.

Από την εμφάνισή της δεν έλειπε το καπέλο και τα κοσμήματα που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Άννα Βίσση, αλλά και η μπλούζα από το merch της τραγουδίστριας.
Μαρία Σολωμού: Με το καπέλο και τα κοσμήματα της Άννας Βίσση – Πηγή: Instagram

Μάλιστα, η Άννα Βίσση σχολίασε στη δημοσίευση: «Όπα οπα είπαμε εεεε !!!!! Μας μπέρδεψα αλήθεια τώρα λέω. Τώρα πρέπει να δούμε αν τραγουδάς παρομοίως. Σ’ αγαπώ Άννα Μαρία Βίσση Σολωμού».

Άννα Βίσση:  «Όπα οπα είπαμε εεεε !!!!! Μας μπέρδεψα αλήθεια τώρα λέω. Τώρα πρέπει να δούμε αν τραγουδάς παρομοίως. Σ' αγαπώ Άννα Μαρία Βίσση Σολωμού»
Άννα Βίσση: «Όπα οπα είπαμε εεεε !!!!! Μας μπέρδεψα αλήθεια τώρα λέω». – Πηγή: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ