Μαρία Σολωμού: «Προσπαθώ να είμαι καλή στις συμβουλές, αλλά στον γιο μου κρατάω απόσταση»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε χθες στο βράδυ σε γνωστό event και μίλησε για τη σχέση της με τη μόδα και για το πώς την αντιμετωπίζει ο γιος της, κλείνοντας με μια επική αντίδραση στην αναφορά του ονόματος του Γιώργου Λιάγκα.

Μαρία Σολωμού: «Προσπαθώ να είμαι καλή στις συμβουλές, αλλά στον γιο μου κρατάω απόσταση»

Για τη μόδα και τα ρούχα που επιλέγει, η ηθοποιός σημείωσε: «Ντύνομαι πάρα πολύ απλά, έως… δεν ντύνομαι. Δεν ξέρω τι πάει να πει μόδα, φοράς ότι σου πάει. Σε ένα γάμο ή σε μια δεξίωση θα ντυθώ καλά, θα γελάσουμε λίγο, μαζί θα έχω και τα αθλητικά… Θα δέσω μετά το φουστάνι και θα φορέσω τα αθλητικά μου, είμαι από τις πρώτες που το ξεκινάει αυτό, σε όσους γάμους έχω πάει, περιμένουν εμένα να δώσω το “σήμα”».

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού μίλησε για τη σχέση της με τον γιο της, αποκαλύπτοντας: «Για τον γιο μου δεν είμαι μια σέξι μαμά, είμαι η μαμά του. Οι φίλοι του γιου μου γουστάρουν και μιλάμε, “κυρία Μαρία, να σας πω” και τέτοια. Προσπαθώ να είμαι καλή στις συμβουλές, αλλά στον γιο μου κρατάω απόσταση».

Τέλος, όταν ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, η ίδια είχε μια επική αντίδραση: «Όχι, μη συνεχίσεις… Έχει και δυνατή μουσική και δεν ακούω καθόλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ