Η Μαρία Σολωμού δεν έχει κρύψει τη δυνατή σχέση που έχει με τον Αλέξη Γεωργούλη. Το βράδυ της Πέμπτης, εμφανίστηκαν σε εγκαίνια καταστήματος στον Πειραιά με την ηθοποιό να ανεβάζει βίντεο στα social media.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά τις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου, έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Χθες, όμως, εμφανίστηκε χαμογελαστός στο πλευρό της καλής του φίλης.

«Όταν μου το είπανε, το συζήταγα κάνα τέταρτο και έλεγα: Δηλαδή, τι εννοείτε; Γιατί πράγμα τον κατηγορείτε; Δεν το χωράει το κεφάλι μου. Προσπαθώ να παρακολουθήσω ό,τι λέγεται όσο μπορώ, γιατί είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Τον Αλέξη τον ξέρω 25 χρόνια. Γνωριστήκαμε το 1997 και δεν είμαι γνωστή από τη σχολή ή η γειτόνισσα η μία συνάδελφος. Με τον Αλέξη έχουμε σχέση ζωής κανονική. Τον έχω δει σε όλα του, τα καλά του, τα κάτω του, στις χαρές του. Μιλάμε σοβαρή σχέση ζωής.

Οπότε μου είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και να πάρω θέση, γιατί πάντα είμαι με το μέρος των γυναικών. Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Σαφέστατα όσοι τον ξέρουν θα το πουν αυτό. Έχει πάρα πολύ καλή καρδιά. Είναι καλό παιδί», έχει πει η Μαρία Σολωμού για τον Αλέξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ