Για το σήριαλ “Σασμός“, τον ρόλο της στη σειρά αλλά και τον πρώην σύζυγό της Ντίνο Αυγούστιδη μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, ενώ αναφέρθηκε στο εγγόνι της από τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

«Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία ο “Σασμός” και το είπα στον Καραγιάννη -τον παραγωγό-, και του είπα “ετοιμάσου, θα γίνει χαμός” και εκείνος μου είπε ότι είναι άλλες εποχές» υπογραμμίζοντας ότι ο ρόλος της Καλλιόπης ήταν αυτός που πάντα ονειρευόταν να ενσαρκώσει.

«Ο Ορφέας (Ορφέας Αυγουστίδης) μου είχε πει “δεν θέλω να αγχωθείς όταν θα έρθουν τα tweets” επειδή έχω πολλά χρόνια να παίξω και οπτικά ήμουν ένα άλλο πρόσωπο. Και του λέω ότι πρώτον δεν έχω στήσει τη ζωή μου πάνω σε όσα γράφουν οι άλλοι και ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να παίξω χωρίς να με νοιάζει πώς θα φανώ;», ανέφερε σε άλλο σημείο η δημοφιλής ηθοποιός.

Η Μαρία Τζομπανάκη, όμως, αναφέρθηκε στον θεσμό του γάμου και μίλησε για τον πρώτο της σύζυγο, Ντίνο Αυγουστίδη: «Με τον Ντίνο δεν ξέραμε πώς να χωρίσουμε. Παίζει ρόλο η εμπειρία και η ανατροφή. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή, μονογαμική. Ο Ντίνος προέρχεται από τη Μικρασία, άλλες καταβολές, αριστερός πατέρας. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Ντίνο, είναι ο τέταρτος αδελφός μου. «Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό».

Όσον αφορά στο εγγόνι της, με εμφανή συγκίνηση είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να  μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας», ενώ μάλιστα ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε απευθείας για εκείνη μέσω σύνδεσης.

Η ηθοποιός, όμως, μίλησε για τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη: «Τον σύζυγο μου τον λέω Κύρο Γρανάζη. Ο Γιάννης είναι επιστήμονας και έχει αναλυτική σχέση για όλα, είναι πολύ έξυπνος και δοκιμασμένος. Είναι νεότερος από μένα. Δεν θα μπορούσα με άντρα μεγαλύτερο. Έχει απίστευτο χιούμορ. Το βλέμμα με τραβάει σε έναν άντρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ