Η Μαριάννα Λαιμού δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο και στο πλευρό του συζύγου της, Φίλιππου Λαιμού. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων και η επιχειρηματίας θέλησε να μοιραστεί μια κοινή τους στιγμή.

Η Μαριάννα Λαιμού, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και του Βαρδή Βαρδινογιάννη και ο Φίλιππος Λαιμός, γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, παντρεύτηκαν στον Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου το 2017. Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί, και με τον ερχομό της κόρης τους, ενώ το καλοκαίρι τους είναι γεμάτο Ελλάδα.

Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση που προάγει την οικολογία την οποία πραγματοποίησε ο διεθνής οργανισμός Common Seas. Η Μαριάννα Λαιμού ήταν εντυπωσιακή και με summer look, και ο Φίλιππος Λαιμός επίσης. Με φόρεμα και τα μαλλιά της κάτω, ενώ ο σύζυγός της με λινό πουκάμισο και λινό παντελόνι.

Μαριάννα Λαιμού

Η Μαριάννα Λαιμού και ο Φίλιπος Λαιμός βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, καθώς η κόρη τους τούς χαρίζει ωραίες στιγμές. Μάλιστα, η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια κοσμημάτων κοινοποιεί στιγμιότυπα καλοκαιριού με τη μικρή της.

Η κόρης τους ήρθε στη ζωή το 2018 και από τότε η καθημερινότητά του ζευγαριού έχει πάρει ένα πιο φωτεινό χρώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ