Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν από αρκετά χρόνια. Από το 2016 το ερωτευμένο ζευγάρι είναι παντρεμένο και ζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μαζί με τον γιο της Μαριάντας, Νικόλα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω της την μουσική της καριέρα πολύ συνειδητά θέλοντας να αφοσιωθεί στους δύο άνδρες της ζωής της.

Ο σύζυγος της Μαριάντας Πιερίδη, Δημήτρης Κατριβέσης, είναι πού γνωστός σεφ και επιχειρηματίας καθώς δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.


Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι στη μεγάλη εκδήλωση της γαστρονομίας, το Taste of Athens, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το Taste of Athens είναι η αθηναϊκή εκδοχή του σημαντικότερου γαστρονομικού φεστιβάλ στον κόσμο που διοργανώνεται σε περισσότερες από 20 μητροπόλεις του πλανήτη, συγκεντρώνει την ελίτ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής και τα μεγαλύτερα food & beverage brands.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι, δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ