Η Marie Chantal έγινε μια από τους πνευματικούς γονείς του παιδιού της Μαίρη Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη σε μια τελετή βγαλμένη από παραμύθι, που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες την περασμένη εβδομάδα.

Η σχεδιάστρια και συγγραφέας ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα σε μια costume made δημιουργία της κουμπάρας της και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τους εορτασμούς αλλά και το δείπνο που ακολούθησε. Με μια σειρά από στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Marie Chantal μας έδωσε μια συνολική εικόνα της διακόσμησης του χώρου.

Φυσικά ο περιβάλλων χώρος της δεξίωσης ήταν εφάμιλλος με την αισθητική της Μαίρης Κατράντζου καθώς ανθοστόλιστα τραπέζια στα χρώματα του κόκκινου, του λευκού, του κίτρινου και του μπλε, ήταν στημένα γύρω από δέντρα με τα αντίστοιχα χρώματα.

Κάθε τμήμα του διακόσμου είχε ένα διαφορετικό θέμα και οι προσκεκλημένες, όπως και η Marie Chantal είχαν ταιριάξει τα looks τους με το τραπέζι στο οποίο επρόκειτο να καθίσουν. Ιδιαίτερη έμφαση είχε δοθεί στη λεπτομέρεια των σερβίτσιων ενώ τα μοτίβα του υπέροχου στολισμού θύμιζαν haute couture.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ