Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας.

Το ζευγάρι που μετράει 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά αγαπούν όσο τίποτα τα ταξίδια. Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαριέττας στο Instagram, πως βρίσκεται στο Μαϊάμι με τον σύζυγό της και στενούς τους φίλους.

Η οικογένεια έμενε για χρόνια στις ΗΠΑ και το Μαϊάμι, μέχρι τουλάχιστον να αποκτήσουν το τρίτο τους παιδί, Κωνσταντίνο και εξακολουθούν να διατηρούν αληθινές φιλίες από το μέρος. Και μέσα από τις φωτογραφίες της Μαριέττας Χρουσαλά καταλαβαίνουμε πως πραγματικά απολαμβάνει την επίσκεψη.

Και επειδή στη Φλόριντα είναι μόνιμα καλοκαίρι, αλλά κυρίως επειδή πρόκειται την πόλη που δεν έχει όρια η Μαριέττα δοκίμασε κάτι νέο για πρώτη φορά στη ζωή της, όπως ενημέρωσε τους followers της. Την ολόσωμη φόρμα.

Και όχι οποιαδήποτε. Επέλεξε ένα εντυπωσιακή μαύρη Matte Lycra jumpsuit, με ανοιχτή πλάτη, που συνδύασε με δερμάτινο jacket και ψηλές πλατφόρμες.

Δείτε το look:

Λίγο αργότερα το ζεύγος Χρουσαλά-Πατίτσα και η παρέα τους έδωσαν το παρών σε live του Snoop Dogg που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Miami beach.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ