Το φετινό καλοκαίρι ήταν ομολογουμένως περίεργο για όλους, όμως η Μαριέττα Χρουσαλά κατόρθωσε να το κάνει κάπως χρωματιστό για εκείνη, αφού οι αποδράσεις της σε Μύκονο και Σαντορίνη την έκαναν να συλλέξει αρκετό φωτογραφικό υλικό.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας φαίνεται πως έχει αρκετή αδυναμία στις Κυκλάδες, καθώς μεγάλο μέρος των διακοπών της βρέθηκε σε δύο από τα πιο διάσημα νησιά της χώρας και του κόσμου.

Άλλοτε φορώντας το μαγιό της και απαλλαγμένη από το make-up και άλλοτε με αέρινα φορέματα, η Μαριέττα Χρουσαλά δημιούργησε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με χρώμα και ζωντάνια.

Χαμογελαστή, ήρεμη και με θετική αύρα πόζαρε σε αρκετά μέρη και σημεία και κατόρθωσε να κερδίσει τους followers της με τις λήψεις της. Μάλιστα, σε αρκετές εικόνες φοράει καπέλα, και θα λέγαμε ότι αποτέλεσαν το στυλιστικό της φετίχ για φέτος.

Η Μαριέττα Χρουσαλά παρόλο που είχε ακουστεί ότι θα βρεθεί στον καινούργιο κύκλο του GNTM εν τέλει δεν συνέβη κι έτσι η τηλεοπτική της επιστροφή παραμένει άγνωστο πότε θα συμβεί. Ωστόσο, εκείνη έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να επανέλθει αρκεί το project που θα κληεθί να παρουσιάσει να της ταιριάζει και να μπορεί να το υποστηρίξει.

Μέχρι τότε, έχει στρέψει την προσοχή της στην οικογένεια της, τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα συνεχίζει να δημιουργεί σανδάλια, τα οποία και φορά σε αρκετές βόλτες της.

Μάλιστα, όπως μας έδειξε, έκανε αρκετές βουτιές ανακαλύπτοντας τον βυθό, αλλά και βόλτες με σκάφος στα όμορφα νερά της χώρας μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ