Μαριλίτα ΛαμπροπούλουΔημήτρης Λάλος: Είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»;

Τα unfollows, οι παράλληλοι χωρισμοί, η σχέση τους στην οθόνη και οι φήμες.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος: Είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»;
Μαριλίτα ΛαμπροπούλουΔημήτρης Λάλος: Είναι ζευγάρι και εκτός «Σασμού»;

Δημοσιεύματα γνωστού περιοδικού ανάψαν φωτιές με την αναφορά τους στη σχέση των δύο γνωστών ηθοποιών της σειράς του Alpha.

Πρόσφατα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου χώρισε από τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη, ενώ χθες, η Έλενα Μαυρίδου, η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, τον αφαίρεσε από το Instagram της.

Καθώς παιζόταν το απόσπασμα στην εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τον σταθμό.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ, αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός «Σασμού», δε θα την ακούσετε.

Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω.

Τα unfollows, οι παράλληλοι χωρισμοί, η σχέση τους στην οθόνη και οι φήμες

Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχει ένα τέτοιο ρεπορτάζ στην πάντα έγκυρη On Time… Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha. Τι συμβαίνει όμως;

Θυμάστε ότι πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε μια είδηση ότι ο κύριος Νταλιάνης χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χωρίζουν, υπάρχουν όμως καλές σχέσεις. Μάλιστα προχθές κάνανε και μια δημόσια εμφάνιση κάπου, παίζουν μαζί και στο θέατρο, έχουν και τα παιδάκια τους.

Όσα σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Φαίνεται ότι οι σχέσεις δεν είναι κακές. Μια εβδομάδα μετά, κυκλοφορεί η είδηση ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, μετά από εννιά χρόνια, έχουν και μια κόρη. Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση, ούτε διάψευση, ούτε και από αυτό το ζευγάρι. Αλλά, οι καλά γνωρίζοντες στάθηκαν και σε ένα unfollow και ένα block.

Καμιά φορά, τα social media είναι αυτά που αποκαλύπτουν κάτι. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι οι Έλενα Μαυρίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό κάνοντας unfollow και block στον Δημήτρη Λάλο αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός ότι για να υπάρχουν αυτά τα ταυτόχρονα unfollow κάτι συμβαίνει», κατέληξε.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία – χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι – και στους θεατρικούς κύκλους ότι υφίσταται μια τέτοια σχέση»

Παράλληλα, η συνεργάτης της, Τίνα Μεσσαροπούλου, σημείωσε: «Υπάρχει μια έντονη φημολογία – χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι – και στους θεατρικούς κύκλους ότι υφίσταται μια τέτοια σχέση. Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδάκια, και επειδή οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αν έχει ανοίξει, θα το σεβαστούμε και θα μείνουμε εκεί. Ούτως ή άλλως αν υπάρχει μια νέα σχέση που θα μακροημερεύσει, είναι θέμα χρόνου να φανεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ