Η Μέριλιν Μονρόε αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες stars και συνεχίζει να απασχολεί ακόμα, ενώ το Blonde, το ντοκιμαντέρ του Netflix τράβηξε την προσοχή πολλών. Σε λίγο διάστημα αναμένεται να βγουν σε δημοπρασία 175 αντικείμενά της, και το σημείωμα που τής είχε γράψει ο πατέρας της.

Η εν λόγω δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυάκα σύμφωνα με το people και θα έχει τον τίτλο «Julien’s Auctions and TCM Present: Icons & Idols Hollywood». Θα δημοπρατηθούν επίσης καλλυντικά της και κάποια φορέματά της, αλλά και φωτογραφίες της, το τσεκ επιταγών της, όπως και ένας ιατρικό φάκελος για την αισθητική επέμβαση που είχε κάνει, με τις φήμες να υποστηρίζουν ότι θα πιάσει τα 30 χιλιάδες δολάρια!

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το χειρόγραφο σημείωμα από τον Τσαρλς Στάνλεϊ Γκίφορντ, ο οποίος πρόσφατα αποδείχθηκε ότι είναι ο πατέρας της Μέριλιν Μονρόε.

Μέριλιν Μονρόε

«Αυτή η κάρτα είναι το μόνο γνωστό πράγμα που δημιουργεί οποιαδήποτε σύνδεση ή επικοινωνία μεταξύ του Γκίφορντ και της διάσημης κόρης του», αναφέρει ανακοίνωση. Η κάρτα μάλιστα θα πουληθεί από 2.000 έως 3.000 δολάρια.

Ο ιστορικός και συλλέκτης Σκοτ Φόρτνερ δήλωσε: «Ανακάλυψα την κάρτα καθαρά τυχαία ενώ ετοίμαζα τα προσωπικά αρχεία της Μέριλιν για δημοπρασία στο Julien’s Auctions. Αυτή είναι η μόνη γνωστή τεκμηριωμένη απόδειξη μιας σχέσης μεταξύ της Μέριλν Μονρόε και του Γκίφορντ, η οποία λύνει το μυστήριο του αν γνώριζε ή είχε επαφή με τον βιολογικό της πατέρα».

Η Μέριλιν Μονρόε και οι πιο φωτογραφημένοι άνθρωποι του κόσμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ