Η Μαρίνα Ασλάνογλου, που βλέπουμε κάθε Τετάρτη στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό» και μοιράστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα το πώς αντιμετωπίζει το χωρισμό από τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας, ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους. Σήμερα που η ηθοποιός βρέθηκε στο στούντιο του «Πρωινού», ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να μην τη ρωτήσει πώς αντιμετωπίζει ως γυναίκα αλλά και ως μητέρα το χωρισμό.

Μαρίνα Ασλάνογλου
Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραδέχθηκε πως έχει χωρίσει με το σύζυγό της από τον Δεκέμβρη.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως οι τελευταίοι τέσσερις μήνες ήταν δύσκολοι, καθώς αυτή και ο σύζυγός της έχουν χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Και συνέχισε: «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως “μένουμε σε διαφορετικά σπίτια”, όχι σε “χωριστά σπίτια”. Ο Κωνσταντίνος μεγαλώνει με αγάπη».

Όσο για το πώς συνεννοούνται ως γονείς μεταξύ τους, σχολίασε: «Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για αυτό».

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσουν αυτή και ο σύζυγός της τον μίκρό Κωνσταντίνο. (Photo: instagram/marina_aslanoglou_official)

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2016 στη Σκιάθο και απέκτησαν το γιο τους, Κωνσταντίνο, μετά από πολλή προσπάθεια, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίνας Ασλάνογλου στο «Πρωινό»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ