Μαρίνα Σάττι – Νέο τραγούδι: «Η Μαρίνα σας πήγε τάπα» – Ο δίσκος που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Τρεις μέρες μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε τον νέο της δίσκο «Π.Ο.Π.» και προκάλεσε για μια ακόμη φορά.

Μαρίνα Σάττι - Νέο τραγούδι: «Η Μαρίνα σας πήγε τάπα» - Ο δίσκος που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Παίζοντας με τις έννοιες του balkan core και της ελληνικότητας, η τραγουδίστρια πήρε τα σχόλια που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα και τα μετέτρεψε σε τραγούδια που τρολάρουν τους επικριτές της, με το μεγαλύτερο εξ αυτών να φτάνει τα 10 λεπτά!

Το «ZARI» κατέκτησε μια από τις 50 θέσεις στην λίστα με τα καλύτερα κομμάτια παγκοσμίως του Spotify και ο νέος δίσκος της φαίνεται να σπάει αντίστοιχα ρεκόρ.

Ας δούμε τον δίσκο αναλυτικότερα.

Στο πρώτο τραγούδι, «TUCUTUM», που είχε κυκλοφορήσει από πέρυσι το καλοκαίρι, γράφει σε ένα σημείο: «Tucutu-tucutu-tum, tucutucu-tucutu-tum (Λέτε μόνο, μόνο λέτε) / Θα πάρω φόρα/ Εμένα θ’ ακούσετε τώρα, έι (έι)/ Μονάχα λόγια/ Και σταματήσανε τα ρολόγια/ Μου λέτε μόνη μου πηγαίνω, δεν κολλάω με κανέναν/ Όλο λέτε, λέτε, λέτε, τα ‘χετε όλοι χαμένα (έι)/ Αυτά τα πιάτα μην τα σπάτε για ‘μένα/ Όταν θα τελειώσω, εδώ όλα θα ‘ναι καμένα, έι».

Πηγή: Youtube

Ήδη το πρώτο αυτό τραγούδι, δείχνει τη διάθεση που φέρει η Μαρίνα Σάττι να απαντήσει στις αποδοκιμασίες και τα σχόλια, με τα επόμενα που ακολουθούν να αποτελούν άμεσες σπόντες και αναφορές σε πρόσωπα και φράσεις.

Σε ένα από τα επόμενα τραγούδια, το 5ο του δίσκου, το «EIMAI KALA!!!!!!!!» χρησιμοποιεί φράσεις της viral life coach Κατερίνας Σαλακά, ενημερώνοντάς μας: «Είμαι η νούμερο ένα επιλογή/ Αξίζω να είμαι η νούμερο ένα επιλογή/ Αξίζω όλοι να μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο».

Δεν περιορίστηκε όμως εκεί. Στο 6ο της τραγούδι με τίτλο «MIXTAPE», το οποίο και έχει προκαλέσει περισσότερο, αγγίζοντας σε διάρκεια τα 10 λεπτά, απαντάει με επιδεικτικό τρόπο σε όσα έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι τραγουδάει: «Δεν καταλαβαίνω, όμως υπομένω, το ΄χαν δεδομένο δηλωμένο flop, flop, flop/ Τι να πούνε τώρα, κοιτάει όλη η χώρα τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν “ρεγκετόν”/ Δεν καταλαβαίνω, το ΄χαν δεδομένο/ Δεν καταλαβαίνω, όμως επιμένω άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop, flop. flop/ Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν “ρεγκετόν”/ Σιγά μωρέ τι είπα;/ Δεν καταλαβαίνω/ (Τόσο κακό είναι ότι)/ Το ΄χαν δεδομένο

Γ**ω τα μπιμπλικια, γ**ω και τα κομπιουτεράκια/ Το ‘βαλε; το ‘βαλε, το ‘βαλε/ Οο το ‘βαλε/ Μπράβο κύριε Dj/ Στο ‘πα πήρα φόρα,(ει, ει) τα ΄βγαλα στη φόρα (ει, ει) τέλειωσαν τα πάντα (ει, ει), η Μαρίνα σας πήγε τάπα/ Copyright στο τα τα τα (Copyright στο τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τάπα)/ Γλύκα γλύκα, γλυκιά μου/ Γλύκα γλύκα, γλυκιά μου».

Ενώ, στην έξοδο του κομματιού, η Μαρίνα Σάττι καταλήγει: «Ψέματα σας είπα τώρα άλλαξα μυαλά/ Ό,τι και να λένε ευχαριστώ την Παναγιά/ Πάω διακοπάρες τώρα I don’t give a f**k/ Έφυγα μακριά (period) και άντε γεια».

Απ’ ό,τι φαίνεται η Μαρίνα Σάττι αρέσκεται να προκαλεί χωρίς καμία διάθεση να συνεχίσει να ακολουθεί αυτήν τη διαδρομή, καθώς της αποφέρει τα κλικς και τις προβολές που επιθυμεί, με τους fans της να παραμένουν πιστά προσηλωμένοι έστω κι αν η τραγουδίστρια υπερβαίνει ενίοτε τα όρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ