Μαρίνα Σάττι: Το συγκινητικό τραγούδι για τον πατέρα της σε έναν δίσκο-αποκάλυψη των όσων νιώθει

Η Μαρίνα Σάττι έχει προκαλέσει για μια ακόμη φορά κοινό και δημοσιογράφους με τον νέο της δίσκο «Π.Ο.Π.» που κυκλοφόρησε τα μεσάνυχτα.

Μαρίνα Σάττι: Το συγκινητικό τραγούδι για τον πατέρα της σε έναν δίσκο-αποκάλυψη των όσων νιώθει

Μέσα στον δίσκο συναντάμε 7 τραγούδια εκ των οποίων τα έξι είναι άμεσες σπόντες και αναφορές στα σχόλια που έχει δεχτεί.

Όπως, παραδείγματος χάριν, στο «MIXTAPE» όπου την ακούμε να τραγουδάει: «Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν “ρεγκετόν”/ Σιγά μωρέ τι είπα;/ Δεν καταλαβαίνω/ (Τόσο κακό είναι ότι)/ Το ΄χαν δεδομένο».

Κι όμως, μέσα σε έναν δίσκο γεμάτο μπηχτές και καυστική διάθεση, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να χωρέσει κι ένα τρυφερό ιδιότυπο νανούρισμα για το τέλος το οποίο και αφιερώνει στον πατέρα της.

Η τραγουδίστρια έχασε τον πατέρα της 40 μέρες προτού ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2024 και παρά το πένθος και τα λάθη κατάφερε να κατακτήσει την 11η θέση στον διαγωνισμό.

Στο «AH THALASSA», η Μαρίνα Σάττι τραγουδάει τρυφερά για τον πατέρα της: «Αχ θάλασσα, θάλασσά μου εσύ/ Μέσα σου πάρε με για να πνιγώ/ Χωρίς αγάπη δεν θέλω εδώ/ Να ζήσω στη στεριά

Μα εσύ είσαι τόσο ατάραχη, θάλασσά μου/ Γυαλί που καθρεφτίζεις πουλιά/ Μα εγώ είμαι κύμα (ήσυχα νερά)

Αχ θάλασσα, θάλασσά μου/ Εγώ για ένα θαύμα σου απόψε ζω/ Με μια τρικυμία να βυθιστώ/ Μες στο μαύρο βυθό

Μα εσύ είσαι τόσο ατάραχη, θάλασσά μου/ Γυαλί που καθρεφτίζεις πάνω σού πουλιά/ Μα εγώ είμαι κύμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ