Η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χρυσή εποχή του μόντελινγκ, στην απόφασή της να σταματήσει στα 27 της χρόνια, στην πολύχρονη μάχη με την κατάθλιψη αλλά και στη ζωή της σήμερα.

«Βρέθηκα εντελώς τυχαία στο χώρο της μόδας.  Με έφερε εκεί η ζωή, δεν ήταν παιδικό όνειρό. Ηταν ένας λαμπερός και πολύ σημαντικός χώρος. Είχε μεγάλο το αντίτιμο, το ένιωθα βαθιά μέσα μου ότι ίσως δυσκολευτώ, πότε όμως δεν σκέφτηκα να κάνω πίσω. Σαν παιδί ήθελα να γίνω μπαλαρίνα ή καθηγήτρια γαλλικών. Δεν είχα ένα όνειρό ή μεγάλο ταλέντο σε κάτι ώστε να πω θα γίνω αυτό», είπε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Για την απόφασή της να σταματήσει το μόντελινγκ, τόνισε: «Μια και καλή στα 27 μου είπα “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”. Τότε έκανα την τελευταία μου πασαρέλα, αλλά τελικά το πρόβλημά μου δεν ήταν η μόδα. Η μόδα είναι ένα κομμάτι που μου άρεσε, η αναγνωρισιμότητα είναι κάτι που αν δεν είσαι φτιαγμένος για να την αντιμετωπίσεις μπορεί να σε σκοτώσει. Διαπίστωσα ότι η ταυτότητά μου δεν είναι αυτή».

Πότε αισθάνθηκε ότι έχασε την ταυτότητα της; «Σε μια διετία, που έχασα όλες τις σταθερές μου, ότι είχα και δεν είχα σε ανθρώπους και τον σκύλο μου. Μην γελάσει κανένας παρακαλώ. Γιατί όταν ο σκύλος είναι κομμάτ της ζωής σου για 16 χρόνια και είσαι μόνος, είναι αλλιώς. Εκεί, πήρα λάθος αποφάσεις, σκοτείνιασε το μυαλό μου. Μία από τις λάθος αποφάσεις ήταν ότι δέχτηκα να πολιτευθώ. Ελπίζω να το έχει ξεχάσει πολύς κόσμος, ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στη ζωή μου. Εκεί μου δημιουργήθηκαν και πολλά σύνδρομα καταδίωξης, πήρα πολλά κιλά και λέω τι δουλειά έχω εγώ εδώ.  Με ισοπέδωσε ο θάνατος του παππού μου. Όταν έφυγε από τη ζωή ο παππούς μου εγώ έπαιζα στο θέατρο, απογευματινή παράσταση Τετάρτης, γίνεται διάλειμμα βλέπω στο κινητό μου ότι έχω μια κλήση από την ξαδέλφη μου και κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι καλό. Ήταν υγιέστατος, το έμαθα στο μέσο της παράστασης. Τότε είπε ο Βασίλης Τσιβιλίκας βοηθήστε να βγει η παράσταση γρήγορα να φύγει το παιδί. Την έβγαλα την άλλη μισή παράσταση».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!