Διακεκριμένη φωτογράφος, μία γυναίκα με κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, η Μαρίνα Βερνίκου διοργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά τη Δευτέρα. Μία δημοπρασία για καλό σκοπό με την υπογραφή της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID, πρόεδρος της οποίας είναι η πρώτη, κέντρισε το ενδιαφέρον των celebrities.

Έτσι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδωσαν το παρών στο «Art & Design» στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας. Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους φίλης με τις κάμερες να τους απαθανατίζουν και το Instagram να γεμίζει με στιγμιότυπα.

Μαρίνα Βερνίκου
Μαρίνα Βερνίκου – Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

Μαρίνα Βερνίκου
Με τους κουμπάρους της, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη

«Έχει ζήσει και η Μαρίνα με εμένα…Μου αρέσουν πολύ οι δυναμικές γυναίκες που έχουν δημιουργήσει και τις οικογένειές τους και παρόλα αυτά είναι ανεξάρτητες και τους αρέσει να δημιουργούν και πάνω από όλα οι γυναίκες που αγαπούν τις γυναίκες», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Μαρίνα.

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ