Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε το βράδυ της Παρασκευής σε όλους αυτούς που επικρίνουν τη νέα του σειρά στον ANT1 με τίτλο “Super Mammy” στην οποία διατηρεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο της μαμάς Χαρίκλειας.

Φίλες και φίλοι γεια σας, μου χετε στείλει άπειρα μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν βγαίνω ν’ απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν αυτές τις μέρες. Εδώ δε βγήκα να πανηγυρίσω στη σαρωτική νίκη μου που είχα κατά τη δικαστική διαμάχη μου με την Έλενα Ακρίτα κατά την οποία σε μια απόφαση οδοστρωτήρα του δικαστηρίου η ίδια καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς, δυσφημιστικούς, υβριστικού χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου και παρά την καταδικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς“, σημείωσε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Έπειτα πρόσθεσε: “Εγώ λοιπόν θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Τον κόσμο να γελάει και μιλάω για κόσμο όλων των ηλικιών. Ίσως είμαι και ο μόνος Έλληνας κωμικός που έχει κοντά του τα μικρά παιδιά. Γιατί τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς. Έχουν ένστικτο, καταλαβαίνουν τι τους αρέσει και το βλέπουν. Όχι επειδή κάποιος τους το επιβάλλει, αλλά γιατί με αυτό περνάνε καλά. Θέλω να υποσχεθώ κλείνοντας ότι θα είμαι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες που, όπως ξέρετε ή δεν ξέρετε, είμαι όλα αυτά τα χρόνια με έργα και όχι με λόγια δίνοντας όλη μου την ψυχή“.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης η οποία είχε αρκετούς υποστηρικτές όπως η Ελένη Χατζίδου και η Έλενα Τζαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής έγραψε: “Αυτή είναι η απάντησή μου! Εμείς φίλες και φίλοι τα λέμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, στο «5Χ5» και στο «Super Mammy», όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και δεν θ’ αλλάξει ποτέ!”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ