Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Μάρω Κοντού, την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 23:45, στο OPEN και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ». Η αγαπημένη ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της στην Αννίτα και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για τον ελληνικό κινηματογράφο και τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και για τους έρωτες της ζωής της. 

Περιγράφει τα παιδικά της χρόνια στο Κουκάκι και αποκαλύπτει πως έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών. Φυσικά, θυμάται και την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.

Μάρω Κοντού

Η Μάρω Κοντού εξομολογείται στην Αννίτα Πάνια και πολύ προσωπικές ιστορίες, όπως όταν ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί και απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

«Πήγα στο εξωτερικό και κοίταξαν τα ορμονικά μου…. Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί και ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία μου είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και μου είπε όποιος σας πει ελάτε να δοκιμάσουμε να του πάρετε το κεφάλι”, και θα είμαι πάντα νεότερη από τις συνομήλικές μου. Δεν ήταν εμμονή μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ