Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», και έχει μπει στην καθημερινότητα του κοινού ως Άννα Ροδίτη. Η ηθοποιός βλέπει την πορεία της στην υποκριτική να ακμάζει, καθώς έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους τηλεθεατές της σειράς, ενώ η αγάπη της για την ηθοποιία μεγάλη.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ γεννήθηκε στον Πειραιά, ενώ η μητέρα της κατάγεται από την Πολωνία. Η ηθοποιός έχει μια μεγαλύτερη αδερφή. Τελειώνοντας το σχολείο, ακολούθησε σπουδές στην υποκριτική. Σπούδασε στο Εθνικό θέατρο, και μετά βρέθηκε στο Actors Center, το οποίο αποτελεί «την κορυφαία ένωση μελών για ηθοποιούς και επαγγελματίες του θεάτρου και του κινηματογράφου που θέλουν να κατακτήσουν τις τέχνες τους και να αναπτύξουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα», σύμφωνα με την περιγραφή του. «Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους “Παγιδευμένους”. Μετακόμισα μέσα σε 2 μέρες».

Aν και ζούσε στο Λονδίνο, λοιπόν, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον ρόλο της δυναμικής δικηγόρου που υποδύεται στη σειρά «Παγιδευμένοι». Μάλιστα, κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από 120 ηθοποιούς που είχαν περάσει από κάστινγκ. «Μετά την ακρόαση για τους “Παγιδευμένους” μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα δύο ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση. Είχα πάει άυπνη, νηστική… Είχα αγαπήσει την “Άννα” από τότε είχα πει στον μπαμπά μου “Θέλω τόσο πολύ αυτόν τον ρόλο”“», ανέφερε η ηθοποιος.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Από στρατιωτικός ή μπαλαρίνα, λοιπόν, που ήθελε να γίνει αρχικά, η ηθοποιία την κέρδισε κι έτσι αποτελεί ένα δυνατό new entry της μυθοπλασίας.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μιλά αγγλικά, πολωνικά και περσικά, ενώ παράλληλα η σχέση της με τη γυμναστική είναι πολύ καλή. «Πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός στην Γ’ Λυκείου. Μετά από ένα μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο σκέφτηκα ότι αυτοί κάνουν ό,τι μου αρέσει να κάνω», ανέφερε στη συνέντευξή της στο «The 2night Show».

«’Εδωσα Πανελλήνιες μόνο και μόνο για το φοιτητικό πάσο. Τον πρώτο χρόνο πήγα σε ιδιωτική σχολή, τον δεύτερο ξανάδωσα στο Εθνικό για να τους θυμίζω ότι υπάρχει μία “τρελή” που έρχεται κάθε χρόνο και τη δεύτερη χρονιά μπήκα», έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχει καταφέρει να συμφιλιωθεί με τον ανταγωνισμό του επαγγέλματος που επέλεξε.

«Παντού υπάρχει ανταγωνισμός απλώς στον δικό μας χώρο το βλέπεις κιόλας. Περιμένεις σε μία αίθουσα για κάστινγκ και βλέπεις… Με το πού μπήκα στη δραματική αποδέχτηκα ότι δεν θα παίρνω όλες τις δουλειές, και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη», δήλωσε.

H 28χρονη ηθοποιός απολαμβάνει αυτό που της συμβαίνει, βλέπει το όνειρό της ή καλύτερα τον στόχο της να γίνεται πραγματικότητα, και αποδεικνύει ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, το κυνηγάς και δεν εγκαταλείπεις τότε, ναι, το κατορθώνεις.

H Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ