Φαίνεται ότι και ο Σπύρος Μαρτίκας έχει παραβιάσει στο περσινό Survivor τους κανονισμούς του παιχνιδιού, αφού όπως έγινε γνωστό είχε πλησιάσει άνθρωπο της παραγωγής και τον παρακάλεσε να στείλει μήνυμα στην αδελφή του.

Το πρωί της Τρίτης, ρεπορτάζ του «Super Κατερίνα» έφερε στην επιφάνεια μία αποκάλυψη για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος φαίνεται πως είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με την αδερφή του, Θεοδώρα Μαρτίκα.

Αποκάλυψη – βόμβα για τον Μαρτίκα και το περσινό Survivor

Δημοσιογράφος της εκπομπής, παρουσίασε τον πάπυρο με το χειρόγραφο μήνυμα του φαρμακοποιού στο περσινό Survivor, το οποίο θα έφτανε στην αδερφή του με μεσάζοντα, άνθρωπο της παραγωγής.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε πλησιάσει άνθρωπο της παραγωγής και του είχε δώσει έναν πάπυρο στο οποίο πάνω είχε γράψει το μήνυμα. Στη συνέχεια του ζήτησε να το βγάλει φωτογραφία και να το στείλει στην αδελφή του.

Το γράμμα έγραφε: «Σε αγαπώ, έχε τον νου σου σε παρακαλώ. Είναι τρομερά δύσκολα εδώ. Μία δύσκολη φυλακή πείνας«Ο (τάδε) που σου στέλνει τώρα είναι ο φύλακας άγγελός μου εδώ. Αποθήκευσε στα τηλέφωνά μας το τηλέφωνό του».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ