Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντησή της στην Κουτσελίνη και τον Ψινάκη

Η παρουσιάστρια βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις δηλώσεις του Ψινάκη και της Κουτσελίνη αλλά και τη στάση του συντρόφου της, Ίαν Στρατή σε όσα έγιναν στο J2US.

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντησή της στην Κουτσελίνη και τον Ψινάκη

Για τη σχέση της με την τηλεόραση η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε αρχικά: «Δε μου λείπει η τηλεόραση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πάνελ και τις εκπομπές, το σχολιαστικό κομμάτι δε ξέρω αν μπορώ να υπηρετήσω καλά.

Παλιά δεν υπήρχε καμία αίσθηση για να είμαστε κάπως ευγενικοί μεταξύ μας οι άνθρωποι, να υπάρχουν κάποια όρια σε αυτά που λέγαμε. Παλιά νομίζω ήταν πιο άγρια τα πράγματα».

Στη συνέχεια σχολίασε το πώς διαχειρίστηκε ο Ίαν Στρατής τα όσα είπε για εκείνη ο Ηλίας Ψινάκης στον αέρα της εκπομπής της J2US: «Η αντίδραση του Ίαν ήταν εξαιρετική και αυτό του είπα, ενώ δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία αντέδρασε με το σωστό τρόπο. Μπράβο του, ήταν πολύ σωστό και κράτησε τις ισορροπίες με αριστοτεχνικό τρόπο».

Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε τέλος και τη στάση της Ζήνας Κουτσελίνη: «Αυτό με τη Ζήνα Κουτσελίνη έγινε επάνω στα γενέθλια της κόρης μου, οπότε ούτως ή άλλως η προσοχή μου ήταν αλλού. Δεν έχω μιλήσει ιδιωτικά ούτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη ούτε με τον Ηλία Ψινάκη, που αποφάσισαν ετεροχρονισμένα και δημόσια να εκφράσουν ένα παράπονό τους. Είμαι πολύ ανοιχτή να μιλήσω μαζί τους αν θέλουν κάτι. Δεν νιώθω ότι με πολεμάνε και δεν ξέρω καν πως με θυμούνταικαι τους έρχεται και λένε μια κουβέντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ