Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω ακούσει πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα “αλλά”»

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν χθες το βράδυ στα βραβεία MAD VMA.

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω ακούσει πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"»

Η ίδια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όσα συμβαίνουν στην ελληνική επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, σχολιάζοντας την υπόθεση Λύτρα και τις τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια και της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Νιώθω ότι εντελώς λάθος ο τόπος για αυτή την κουβέντα. Είμαστε πολύ στραφταλιζέ εδώ για να σχολιάσουμε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που είναι κάτι πολύ σκοτεινό και απασχολεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Η έμφυλη βία, εννοώ.

Θα προτιμούσα σε αυτές τις περιπτώσεις να είμαστε όλοι με την πλευρά του θύματος, χωρίς κανένα αλλά… Γιατί ό,τι πούμε μετά το αλλά, ακυρώνει ό,τι έχει ειπωθεί νωρίτερα. Είμαστε με το θύμα αλλά… είναι “πολύ στεναχωρημένος ο συγκεκριμένος”.

Νομίζω ότι δίνει εντελώς λάθος μήνυμα στην κοινωνία, γενικά τέτοιες δηλώσεις. Δεν το προσωποποιώ. Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα «αλλά». Είμαστε με το θύμα. Τελεία. Δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη», κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ