Το MasterChef 4 καθημερινά καταφέρνει να κερδίζει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το ριάλιτι μαγειρικής περνά μία ιδιαίτερη εβδομάδα καθώς οι παίκτες έχουν μπει στη διαδικασία του Silver Award.

«MasterChef»: Δείτε την αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη! Πιστεύετε ότι μοιάζουν;

Σε αυτά τα επεισόδια οι παίκτες μάχονται για να κερδίσουν 10.000 ευρώ, αλλά δεν είναι μόνο οι παίκτες που “παλεύουν” μεταξύ τους αλλά και οι κριτές.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μετά από μία μαγειρική μάχη θα εκπροσωπηθούν από έναν παίκτη τους που θα παλέψει για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Έτσι λοιπόν οι τρεις κριτές αποφάσισαν να βάλουν ένα στοίχημα μεταξύ τους και όποιος δεν καταφέρει με τους παίκτες του να περάσει στον τελικό να κάνει μία αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Συγκεκριμένα συμφώνησαν ο Πάνος και ο Λεωνίδας να ξυριστούν,ενώ αν χρειαστεί ο Σωτήρης θα βάψει τα μαλλιά του ξανθά.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε ότι ευτυχώς επειδή η Μαρία, που ανήκει στην ομάδα του πέρασε στον μεγάλο τελικό δεν θα χρειαστεί να ξυριστεί. Και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει να ξυρίσει το μούσι του 11 ολόκληρα χρόνια.

«Έχω να ξυρίσω το μούσι μου 11 χρόνια. Και πιο πριν περισσότερα απλά είχε γίνει ένα λάθος και τα είχα ξυρίσει. Δεν ήταν από επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γοητευτικός κριτής του MasterChef.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ