Μία αδημοσιεύτη φωτογραφία από το οικογενειακό άλμπουμ του Μάθιου ΜακΚόναχι και της Καμίλα Άλβες αποτυπώνει τα συναισθήματα τους, όταν τον Ιούλιο του 2008, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον πρωτότοκο γιο τους, Λέβι Άλβες. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Βραζιλιάνας Άλβες με τα εξής λόγια: «Άλλαξες για πάντα τις ζωές μας μικρέ! Σε αγαπάμε πάρα πολύ και όπως λέει η μαμά του Μάθιου: ”Χρειαζόμαστε πιο πολλούς Levis σε αυτό τον κόσμο ????????».

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο. Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2018, στο talk show του Τζίμι Φάλον, ο ΜακΚόνεχι δήλωσε «ερωτευμένος με την Ελλάδα και την Αντίπαρο». «Η Ελλάδα είναι παράδεισος. Τα νερά της είναι υπέροχα και ασφαλή, δεν “δαγκώνουν”. Η γη είναι φιλική, ο αέρας είναι φιλικός. Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι – αγαπούν τις οικογένειες. Σέβονται τους ηλικιωμένους – είχα και τη μητέρα μου μαζί…».

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη Βραζιλιάνα Καμίλα Άλβες, σε μια ιδιωτική καθολική τελετή στις 9 Ιουνίου 2012 στο Ώστιν του Τέξας. Ο ΜακΚόνεχι και η Άλβες έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 11χρονο Λέβι Άλβες ΜακΚόναχι, τον 7χρονο Λίβινγκστον Άλβες ΜακΚόναχι και την 9χρονη, κόρη Βίντα Άλβες ΜακΚόναχι (3 Ιανουαρίου 2010).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ