Από τα ξημερώματα Ελλάδας που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες προήλθε από πνιγμό στο τζακούζι του, στα social media οι χρήστες αναρτούν φωτογραφίες, ατάκες, σκηνές και memes του Τσάντλερ Μπινγκ. Ο ήρωας που δημιούργησε ο Μάθιου Πέρι στα «Friends».

Λέμε πως εκείνος τον δημιούργησε ενώ είχε προφανώς στα χέρια του υπέροχους διαλόγους και ξεκαρδιστικές ατάκες από τους κορυφαίους σεναριογράφους γιατί η αλήθεια είναι πως κανένας άλλος ηθοποιός δεν μπόρεσε να αποδώσει την εύθραυστη, ξεκαρδιστικά νευρωτική ψυχοσύνθεση του Τσάντλερ Μπινγκ όπως ο Πέρι.

Και είναι αλήθεια. Ο Μάθιου Πέρι ήταν ο τελευταίος από τα έξι «Φιλαράκια» που προστέθηκαν στο cast, με εκατοντάδες ηθοποιούς να έχουν περάσει από casting, απογοητεύοντας τους δημιουργούς της σειράς, David Crane, Kevin S. Bright και Marta Kauffman. Μάλιστα, είχαν αρχίσει να αμφιβάλουν πως είχαν γράψει καλούς διαλόγους επειδή κανείς δεν μπορούσε να αποδώσει το παράξενο χιούμορ του Τσάντλερ Μπινγκ. Μέχρι που άκουσαν τον Μάθιου Πέρι να διαβάζει το σενάριο κι όλα έδεσαν.

Ο Τσάντλερ Μπινγκ ήταν δημιούργημα του Μάθιου Πέρι και μάς χάρισε μερικές από τις πιο αστείες σκηνές της παγκόσμιας τηλεόρασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ