Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Η είδηση έγινε γνωστή ξημερώματα Κυριακής, ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση, ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε νεκρός εντός του τζακούζι, το οποίο διαθέτει στην κατοικία του.

Μία τραγική σύμπτωση αποδεικνύεται ικανή να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον θάνατό του ηθοποιού που αγαπήθηκε ιδιαίτερα ως Τσάντλερ Μπινγκ στα εμβληματικά «Φιλαράκια». Πέντε μόλις ημέρες πριν από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του, ο Μάθιου Πέρι είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία, στην οποία χαλάρωνε απολαμβάνοντας το τζακούζι του με θέα το φεγγάρι – άγνωστο παραμένει αν το τζακούζι είναι το ίδιο με εκείνο, στο οποίο βρέθηκε νεκρός με τις πρώτες πληροφορίες να μην το αποκλείουν.

«Α, το ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου σε κάνει να αισθάνεσαι καλά; Είμαι ο Mattman», έγραψε ο Μάθιου Πέρι στη λεζάντα της φωτογραφίας που τον απεικονίζει μέσα στο τζακούζι. Ο Πέρι φαίνεται να φοράει ακουστικά στη φωτογραφία με φόντο την πανσέληνο. Η αναφορά στον εαυτό του ως «Mattman» οφείλεται στην αγάπη του για τον χαρακτήρα της DC Comics.

Ο Πέρι κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» τον Νοέμβριο του 2022 και μίλησε με ειλικρίνεια για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ηθοποιός είχε φτάσει στο σημείο να μην θυμάται αρκετές στιγμές από τα παρασκήνια των «Friends» Καμία από τις δύο του “αδυναμίες” – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – δεν ήταν εκείνη που τον οδήγησε στον θάνατο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ