Αρκετές ημέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι ένα – ένα τα μέλη των Friends αποχαιρέτησαν τον φίλο τους στα social media.

Η Lisa Kudrow είναι η τελευταία από τους βασικούς πρωταγωνιστές των Friends που μοιράζεται τις σκέψεις της για τον Matthew Perry, χρησιμοποιώντας το Instagram της για να ξαναζήσει αναμνήσεις από την εποχή της με τον αείμνηστο κωμικό.

Αν και το δεμένο καστ είχε προηγουμένως μοιραστεί ένα κοινό αφιέρωμα θρηνώντας τον αγαπημένο τους φίλο μετά τον πρόωρο θάνατό του στις 28 Οκτωβρίου, αυτή την εβδομάδα, όλοι μοιράστηκαν ξεχωριστά τα δικά τους προσωπικά μηνύματα προς τιμήν του Μάθιου Πέρι.

Τα μηνύματα της Jennifer Aniston, της Courteney Cox, του Matt LeBlanc και του David Schwimmer προς τον Matthew ήταν εξίσου συγκινητικά και αυτό της «Φοίβης» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Λίζα Κούντροου, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, και  έγραψε στη λεζάντα που τη συνοδεύει:

«Στο “Πυροβόλησε τον πιλότο”, τα “Φιλαράκια” και αμέσως μετά, βρεθήκαμε στο Upfronts του NBC. Μετά… Μας πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό, ενώ αρχικά δεθήκαμε. Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου κάθε μέρα. Σ’ ευχαριστώ για την ανοιχτή καρδιά σου σε μια σχέση με έξι τρόπους που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλές “συζητήσεις”. Σ’ ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά, όταν δεν ήσουν καλά και μετά, ήσουν εντελώς λαμπρός. Σ’ ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μέσα από τη γνωριμία μου μαζί σου.Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Μάθιου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ