Ματίνα Παγώνη – Για την βραδιά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Τι ήταν αυτό τώρα; Το παπούτσι έκλεψε την παράσταση»

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», και οι παρουσιαστές της επιφύλασσαν μια έκπληξη.

Ματίνα Παγώνη - Για την βραδιά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Τι ήταν αυτό τώρα; Το παπούτσι έκλεψε την παράσταση»

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό, η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέλεξαν να την αποχαιρετήσουν με μερικά στιγμιότυπα από τη χθεσινή κοινή τους έξοδο στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Φωτογραφίες δεν θα δούμε; Τις έχετε τις φωτογραφίες; Να μην τις δείξουμε πριν την αποχαιρετίσουμε; Γιατί να μην τις δούμε; Κρυφό είναι;», ρώτησε ο παρουσιαστής δίνοντας το σήμα στο κοντρόλ προκειμένου να πέσουν οι φωτογραφίες.

«Τι είναι αυτό τώρα;», ρώτησε έκπληκτη η Ματίνα Παγώνη, προσθέτοντας: «Περάσαμε πολύ ωραία με την κυρία Βούλγαρη και τον κύριο Χασαπόπουλο. Ήταν πολύ καλός ο Κωνσταντίνος, φοβερός».

«Το παπούτσι σας έκλεψε την παράσταση έμαθα. Δίπλα σας χανόμαστε εμείς, βέβαια. Χάρηκε ο Κωνσταντίνος που σας είδε», σχολίασε με τη σειρά της η Ανθή Βούλγαρη.

Πηγή: Facebook

«Σήμερα απ’ ό,τι ξέρω δεν μου έχετε προτείνει κάτι, κυρία Βούλγαρη, οπότε θα καθίσουμε στα σπίτια μας. Κανονίζει όμως απ’ όσο ξέρω κάτι ο κύριος Χασαπόπουλος για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο», κατέληξε με έντονη δόση χιούμορ η Ματίνα Παγώνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ