Στο “Πρωινό” φιλοξενήθηκε η Ματίνα Ζάρα και αναφέρθηκε στην απόφασή της να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Λάμπρο Χούτο.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Λάμπρο. Ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου μέχρι τώρα. Μου έκανε τρεις φορές πρόταση. Το μονόπετρο το έχω επιστρέψει», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Ματίνα Ζάρα

Παράλληλα, η τραγουδίστρια υπογράμμισε ότι ήταν δική της πρωτοβουλία ωστόσο συνέβη μετά από συζήτηση: «Τον έπιασα και του είπα ότι πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Ήταν δική μου πρωτοβουλία. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Καταλάβαμε ότι είναι καλύτερο να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Το συζητήσαμε και ήταν κοινή απόφαση, αλλά δική μου επιλογή».

Η ερμηνεύτρια αποσαφήνισε ότι μετά τον χωρισμό τους βρέθηκαν κι εκείνη συγκέντρωσε τα πράγματά της, ενώ τόνισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης». Ακόμα, προσέθεσε: «Θέλω να είναι ευτυχισμένος. Δεν μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν έχει φτιάξει τη ζωή του».

Στα επαγγελματικά της ωστόσο διανύει μια πολύ καλή περίοδο, ενώ κυκλοφόρησε το νέο της single “Μένω σπίτι” το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον Bo.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ