Η τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα παραχώρησε συνεντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο, μια απόφαση που λήφθηκε μια εβδομάδα πριν πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Όπως ανέφερε, οι δυο τους αντιμετώπιζαν κάποια θέματα και όπως είπε συνειδητοποίησαν ότι θα ήταν καλύτερο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, κάτι που συνέβη σε φιλικό κλίμα.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας, το οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε μια εβδομάδα πριν το γάμο, ότι θα ήταν καλύτερα για τους δυο μας να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Μετά τον χωρισμό έχουμε ξαναμιλήσει, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα μετά που γυρίσαμε και οι δυο.  Το λήξαμε σε πάρα πολύ όμορφο και φιλικό επίπεδο».

Η Ματίνα Ζάρα στη συνέχεια, δήλωσε: «Μπορείς να το πεις και ασυμφωνία χαρακτήρων. Κάποια θέματα δεν μπορούν να λυθούν, οπότε κάτσαμε κάτω , το συζητήσαμε και αποφασίζαμε να μην περάσουμε στο επόμενο βήμα. Ήμασταν στην  Σκιάθο όταν έγινε αυτό και έχω σπίτι εκεί, οπότε ήταν όλοι οι συγγενείς μου εκεί. Καθίσαμε κάτω και τους εξηγήσαμε ότι δεν θα παντρευτούμε και σεβαστήκανε την απόφαση μας. Το νυφικό το επέστρεψε. Εγώ δεν τον ακολουθώ στο Instagram, έχουμε επαφές και κρατάμε επικοινωνία, όλα καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙΝΑ ΖΑΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ