Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχουν πει για έμενα τα ΜΜΕ ότι είμαι λίγο κου κου»

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την αδερφή της, Μπέττυ, για τη σχέση της με τον χρόνο, τον έρωτα και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχουν πει για έμενα τα ΜΜΕ ότι είμαι λίγο κου κου»

Για την ηλικία της και τη σχέση της με τον χρόνο, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε: «Όταν είδα τις πρώτες ρυτίδες, τις καλωσόρισα. Θέλω να κάνω τα μαλλιά μου λευκά. Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ, ήμουν 5 ετών και η μαμά μου είχε ζητήσει να την προσέχω. Ακόμα την νοιάζομαι. Της μιλούσα και την είχα προετοιμάσει για τα πάντα. Πάει ένας ψηλός στο καρναβάλι, της κάνει μία ροπαλιά, του δίνει ένα χαστούκι και της ρίχνει σπρέι στα μάτια.

Για να την υποστηρίξω, έπιασα τον άλλον από τον λαιμό. Πέρασαν από τη ζωή μου πολύ ωραίοι άνδρες, αλλά η Μπέττυ είχε καλύτερους. Την βλέπω που χαίρεται με την εκπομπή της και χαίρομαι και εγώ. Θα ξαναέκανα κάτι τηλεοπτικό μαζί της».

Στη συνέχεια, η Ματθίλδη Μαγγίρα απάντησε στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα αλλά και στη στάση των ΜΜΕ συνολικά απέναντί της: «Έχουν πει για έμενα τα ΜΜΕ ότι είμαι λίγο κου κου. Από μικρή με έλεγαν τρελή στη γειτονιά, αλλά είμαι εξοικειωμένη. Μιλούσα για την ηλιαθέαση και με κορόιδευαν, λέγοντας ότι «τρώω ήλιο». Με την επισιτιστική κρίση θα τα βγάλω σίγουρα πέρα, γιατί τρέφομαι με ήλιο».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα και τις σχέσεις της: «Το σεξ δεν είχε ποτέ πρωταρχικό ρόλο για εμένα. Αν έβαζα σε σειρά τις ανάγκες μου θα ήταν ύπνος, φαγητό και σεξ. Στις σχέσεις μου πλέον ξέρω πολύ καλά τι θέλω, αλλά περνάω υπέροχα με τον εαυτό μου.

Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου θέλω να έχει χιούμορ και να είναι survivor, αλλά όχι να είμαι πιο άνδρας από εκείνον. Θέλω να ερωτευτώ το μυαλό του, τον τρόπο του. Δεν θα πήγαινα με κάποιον άνδρα αν δεν ένιωθα έλξη, απλά και μόνο από ανάγκη. Έχω απιστήσει, αλλά κατάλαβα ότι ήταν λάθος».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξή της:

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ