Η Ματθίλδη Μαγγίρα καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες», αποκάλυψε ότι η κόρη της δέχτηκε bullying από καθηγητή της στο γυμνάσιο εξαιτίας της δυσλεξίας της.

«Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουσικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός “ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη”. Το αποκρίνομαι, “ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία”» είπε και συνέχισε:

«Και μου λέει τότε πως “αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας”. Και του λέω ότι αυτά τα παιδιά εδώ έχουν δώσει κάποιες εξετάσεις για να μπουν, έχετε διακρίνει κάποιο ταλέντο και μου λέτε τώρα να το πάρω και να το πάω….Και εκεί εξαγριώθηκα».

Τέλος, αποκάλυψε πώς πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο Παιδείας και μίλησε με την σύμβολο των μουσικών σχολείων για να λυθεί το θέμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BULLYING,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ