Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρέθηκε στο «Asia Express», αφήνοντας το GNTM. Η παρουσιάστρια παραχώρησε δηλώσεις στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά, τη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και στο ότι θα ήθελε να παρουσιάσει τις ειδήσεις.

«Έχω αποφασίσει στη ζωή μου να περνάω καλά και να είμαι δημιουτγική και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δείτε πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά η ίδια.

Στη συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για το GNTM, λέγοντας: «Έβλεπα πάρα πολύ ωραία το GNTM. Είναι ένα πρότζεκτ που μου αρέσει και π΄ρεπει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση».

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή της για τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή. «Η Βίκυ είναι πολλά περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση. Ποια είμαι εγώ να σου πω για τη Βίκυ. Όταν εκτείθεσαι κρίνεσαι. Η Βίκυ είναι η Βίκυ». «Τη λάτρεψα τη Σοφία. Μου αρέσουν οι spicy άνθρωποι που είναι διαχυτικοί και δεν έχουν αυτό το στατικό. Το λατρεύω αυτό».

Τέλος, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δήλωσε ότι θα ήθελε να εκφωνήσει το δελτίο ειδήσεων. «Θα το σκεφτόμουν να επιστρέψω στο GNTM. Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση λέγοντας τις ειδήσεις. Θέλω να πω τις ειδήσεις. Δεν είναι τέλειο ένας δυσλεκτικός άνθρωπος να πει τις ειδήσεις, να μην καταλάβει κανένας τίποτα. Έχω φουλ δυσλεξία».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΜΑΖΑΡΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ