Από τα πιο αγαπημένα και διακριτικά ζευγάρια της θεατρικής Αθήνας η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης όταν βρίσκονται μαζί κυριολεκτικά λάμπουν.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Επίδαυρο, τακτικούς πρωταγωνιστές του αρχαίου θεάτρου οι ίδιοι, για την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου, στην πρώτη της κάθοδο στο Αργολικό θέατρο, «Σφήκες».

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης κάθισαν στις πρώτες σειρές και χειροκρότησαν ενθουσιασμένοι τους συντελεστές και δεν παρέλειψαν φυσικά να συγχαρούν τους συναδέλφους τους στα παρασκήνια.

Η Έμιλυ ήταν υπέρκομψη με μία αζούρ μακριά τουαλέτα, με μία διακριτική ζώνη στη μέση και χρυσά αξεσουάρ.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ένα γιο 11 ετών και μία κόρη 7,5 ετών. Ο γιος τους είναι πιο εσωστρεφής, ενώ την κόρη της την χαρακτηρίζει ως θορυβώδη και αλέγκρα.

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια μίας πρόβας.

Όπως είχε δηλώσει η Έμιλυ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η σχέση τους δεν ξεκίνησε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

«Ο έρωτάς μας με τον Χρήστο γεννήθηκε σε μεγάλη δυσκολία, ίσως γι’ αυτό κράτησε. Λόγω της σκληρότητας που υπήρχε στην πρόβα, ο Χρήστος έπαθε ένα αυτοάνοσο, είχε ρευματοειδή αρθρίτιδα. Κούτσαινε και κυκλοφορούσε με πατερίτσες. Εγώ ένιωθα η πιο άσχημη, η χειρότερη και η πιο ατάλαντη ηθοποιός. Ο έρωτας μας ήταν τα πέτρινα χρόνια, και όλα αυτά κρυφά από τον Λευτέρη Βογιατζή!».

«Δεν ήταν ωραίο ο άνθρωπος που μόλις έχεις γνωρίσει να σε βλέπει σε άσχημη εκδοχή, σε πρόβες όπου σε ταπεινώνουν. Πάντα επιδιώκαμε να καθόμαστε μαζί στις πρόβες, να αγγιζόμαστε φευγαλέα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα, ήταν κινηματογραφική συνάντηση. Είχα μείνει με την ομορφιά του Χρήστου, είχα ζαλιστεί λίγο», είπε.

Η ηθοποιός θαυμάζει το πόσο σπουδαίος ηθοποιός και πατέρας είναι ο σύζυγός της.

«Όταν είσαι πολλά χρόνια με κάποιον και έχεις φτιάξει οικογένεια, παίζει ρόλο το πως ο άλλος κάνει πίσω. Ο Χρήστος έχει το χάρισμα να μην μου εναντιώνεται, πράγμα που εγώ δεν το καταφέρνω, ενώ είναι και σπουδαίος πατέρας. Είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μας. Ως μαμά και γυναίκα μπορεί να έχω νεύρα έχοντας να οργανώσω πολλά πράγματα πριν φύγω από το σπίτι, ενώ ο Χρήστος είναι πιο cool και ευχάριστος γονιός», δήλωσε.

«Ο Χρήστος είχε ήδη ξεκινήσει την πορεία του και όταν του ζητούσαν να προτείνει μία γυναίκα και ενώ πληρούσα όλες τις προδιαγραφές, δεν με πρότεινε ποτέ. Όταν δεν με πρότεινε για δουλειές τότε με πλήγωνε, αλλά εκ των υστέρων μου άρεσε που δεν το έκανε. Θα είχε επίπτωση στη σχέση μας αν ένιωθα ότι του χρωστάω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ