Η Jamie Lynn Spears μιλά για τη ρήξη της με την αδερφή της Britney Spears σε μια άκρως συναισθηματική συνέντευξη στο “Good Morning America”.

«Λατρεύω την αδερφή μου», λέει η 30χρονη με δάκρυα στα μάτια σε ένα promo κλιπ με τη δημοσιογράφο του ABC News, να επισημαίνει στη συνέχεια ότι «τα πράγματα έχουν γίνει πολύπλοκα» και τη Jamie Lynn να απαντά: «Υποθέτω πως ναι».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος θα ρωτήσει τι «προκάλεσε» τη ρήξη μεταξύ των δύο αδελφών και τι μετανιώνει η αδερφή της διάσημης star, η οποία θα κυκλοφορήσει το βιβλίο “Things I Should Have Said“.

Η Jamie Lynn Spears μιλά τώρα, καθώς τα απομνημονεύματά της πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 18 Ιανουαρίου. Ωστόσο, το βιβλίο κυκλοφορεί ακριβώς τη στιγμή που η πρώην star του Nickelodeon και οι γονείς της αντιμετωπίζουν αντιδράσεις για την καταχρηστική συμπεριφορά τους προς την Britney Spears.

Britney Spears

Το pop icon – που ελευθερώθηκε τον Νοέμβριο από την εποπτεία του πατέρα της που έλεγχε όλες τις πτυχές της ζωής της για 13 χρόνια – ανέφερε σε μια ακρόαση τον Ιούνιο ότι ήθελε ακόμη και να μηνύσει την οικογένειά της. «Δεν μπορούσα καν να μιλήσω με τη μαμά ή τον μπαμπά μου… Φοβόμουν. Δεν είμαι εδώ για να είμαι σκλάβα κανενός».

Η Jamie Lynn, συγκεκριμένα, επικρίθηκε επειδή δεν μίλησε δημόσια για την αδερφή της ενώ βρισκόταν υπό νομικούς περιορισμούς και δεν βοήθησε στην προώθηση του κινήματος #FreeBritney. Ωστόσο, η μητέρα δύο παιδιών υπερασπίστηκε τον εαυτό της στο Instagram αμέσως μετά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο.

«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως από την ημέρα που γεννήθηκα αγάπησα, λάτρεψα και στήριξα μόνο την αδερφή μου. Είναι η μεγάλη αδερφή μου», είχε τονίσει η Jamie Lynn. «Δεν με νοιάζει αν θέλει να βρεθεί σε ένα τροπικό δάσος και να κάνει ένα δισεκατομμύριο μωρά στη μέση του πουθενά, ή αν θέλει να επιστρέψει και να κυριαρχήσει στον κόσμο όπως τόσες φορές στο παρελθόν, γιατί δεν έχω τίποτα να κερδίσω ή να χάσω». Να θυμίσουμε ότι η Britney έκανε unfollow την αδερφή της στα social media, τελειώνοντας κάθε επικοινωνία μαζί της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ