Στην καρδιά της Βουδαπέστης, κάτω από τις υπέροχες καμάρες της Ουγγρικής Κρατικής Όπερας, έλαβε χώρα μια απρόσμενη αλλά μαγευτική σύγκλιση ταλέντων.

Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, φιλάνθρωπος και σκηνοθέτης Angelina Jolie, η οποία θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας στην ταινία Maria, βρέθηκε καθισμένη δίπλα στον ταλαντούχο Χιλιανό σκηνοθέτη Pablo Larraín. Η βραδιά ξεκίνησε ως μια γιορτή τέχνης και πολιτισμού, με την Ουγγρική Κρατική Όπερα να προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική παράσταση.

Η Angelina Jolie, ντυμένη με ένα κομψό ολόμαυρο σύνολο, κάθισε στο κοινό, περιτριγυρισμένη από την άφθονη ομορφιά της ιστορικής όπερας.

Angelina Jolie
Η Angelina Jolie στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της Maria

Καθώς εκτυλίσσονταν η παράσταση της βραδιάς, τα συναισθήματα της Jolie αντικατόπτριζαν με δάκρυα στα μάτια της καθώς ήταν εντελώς βυθισμένη στην παραγωγή.

Ο Pablo Larraín, ο διάσημος σκηνοθέτης γνωστός για τη δουλειά του σε ταινίες όπως το “Spender”, “Jackie” και “Neruda”, κάθισε δίπλα στην Jolie, παρακολουθώντας την παράσταση με τον ίδιο ενθουσιασμό. Οι δυο τους ήταν, κατά γενική ομολογία, απορροφημένοι από την τέχνη που είχαν μπροστά τους, αγνοώντας την διασημότητάς τους. H Jolie πραγματοποιεί στη Βουδαπέστη γυρίσματα για τηνταινία της Κάλλας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ANGELINA JOLIE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ