Η Σάρον Στόουν απήγγειλε τους δικούς της στίχους στο βίντεο για το «Our Flag» του Ibrahim Maalouf που κυκλοφόρησε την Πέμπτη στο YouTube. Το βίντεο του γαλλολιβανέζου τρομπετίστα της τζαζ άνοιξε με εικόνες όπου αναδείκνυαν την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, τις φυσικές καταστροφές και την εξαθλίωση συνοδευόμενες από πένθιμη μουσική.

Οι εικόνες περιελάμβαναν πολικές αρκούδες, δάση, δασικές πυρκαγιές, ρύπανση, Ντόναλντ Τραμπ, Βλαντιμίρ Πούτιν και παιδιά.

H Στόουν εμφανίστηκε με μια μαύρη στολή να κάθεται σε μια καρέκλα, καθώς έλεγε τους στίχους της με φωνή συνοδευόμενη από τη μουσική του Maalouf.

Σάρον Στόουν

«Αυτό το έθνος χρειάζεται διακοπές, Από την παρουσίαση του δισταγμού σου», ξεκίνησε να λέει στον μονόλογό της η Σάρον Στόουν. «Μην φεύγεις αγόρι, έχουμε κάτι να πούμε αγόρι, η χώρα μας δεν είναι παιχνίδι», ακούγεται να λέει.

Τα δάκρυα άρχισαν να κατακλύζουν το πρόσωπό της και η διάσημη ηθοποιός ανέφερε: «Αμερική σ’ αγαπώ, σε εκτιμώ και λυπάμαι για τα λάθη μας, θέλω έναν ηγέτη που υπερασπίζεται τις αξίες, τις σκέψεις, τα βουνά, τους ουρανούς, τους ωκεανούς, το όζον και τις λίμνες μας».

«Δεν φοβάμαι να του πω: Ναι φύγε αγόρι μου. Γιατί έχουμε κάτι να πούμε. Η χώρα μας δεν είναι παιχνίδι, ήρθε η ώρα να φύγεις αγόρι», κατέληξε η Σάρον Στόουν.

Σάρον Στόουν: «Απέβαλα 9 φορές» – Η εξομολόγησή της και η «καταπιεστική ανδρική ιδεολογία»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ