Έτοιμη για το καλοκαίρι δηλώνει με μία ανάρτησή της η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» Σάρον Στόουν με μία φωτογραφία που ανάρτησε μέσα από το σπίτι της. Η 64χρονη ηθοποιός ποζάρει με ένα λεοπάρ πράσινο μπικίνι μπροστά από έναν μεγάλο καθρέφτη.

Πίσω διακρίνεται ένα κομμάτι του προσωπικού χώρου της που όπως θα δείτε συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία: κίονες, όμορφα έπιπλα και ντιζαϊνάτα διακοσμητικά στοιχεία. Ξεχωρίζει το φωτογραφικό πορτραίτο της Μέριλιν Μονρόε που έχει μεγάλη αξία. Την αιώνια ξανθιά είχε φωτογραφίσει το 1961 ο Douglas Kirkland, λίγους μήνες πριν από το θάνατό της που μέχρι σήμερα αποτελεί ένα αίνιγμα. Ο Kirkland ήταν μόλις 27 ετών και είχε πείσει το απόλυτο σύμβολο του σεξ να φωτογραφηθεί μόνο με ένα σεντόνι.

«Στην πρώτη τους συνάντηση ήταν απλή, προσιτή και πολύ φυσική. Την ημέρα της φωτογράφισης, μεταμορφώθηκε σε μια σούπερ σέξι Marilyn, δεν υπήρχε κανένας άλλος στο δωμάτιο και ήταν αδύνατον να στρέψεις αλλού το βλέμμα σου. Τέλος, λίγες μέρες αργότερα, συναντήθηκαν για τελευταία φορά, για να της δείξει τις εικόνες. Εκεί, ο Douglas είδε έναν καταθλιπτικό, σκοτεινό άνθρωπο, που δεν είχε καμία σχέση με εκείνον στις φωτογραφίες. Ήταν μια πολύ δυνατή και αξιομνημόνευτη εμπειρία για τον καλλιτέχνη», είχε δηλώσει ο καλλιτέχνης για εκείνη τη συνεργασία.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Sharon Stone:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ